Прихильники

09.02.21

Чудові книжкові новинки для читачів-дітей!

 510 нових книжок, що надійшли на початку січня до Голопристанської бібліотеки-філії для дітей, вже готові помандрувати в гості до маленьких і великих читачів.

Ці видання потрапили до нашої бібліотеки в рамках державної Програми поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Нові книжкові видання отримали 606 із більше ніж 15 тисяч бібліотек України. Удача посміхнулася 20 бібліотекам Херсонщини, в тому числі і Голопристанській бібліотеці-філії для дітей.

Найкращі топові книжки української та світової літератури - сучасний нон-фікшн для дітей, мотиваційна література, світові бестселери, комікси, фентезі, детективи, документальні нариси та історії про відомих людей, неймовірно цікава та яскрава дитяча література – таку кількість книг та різноманіття жанрів одночасно бібліотека ще не отримувала ніколи. Упізнати саме ці книжки можна за блакитним стікером від Українського інституту книги, прикріпеним до кожної з книжок.

Познайомитися з літературою і обрати цікаве читання можна безпосередньо у бібліотеці. А на сторінці бібліотеки у мережі фейсбук та блозі «Книго-хатка» ми будемо розповідати про всі книги, що надійшли, щоб кожен міг долучитися до неповторного світу скарбів нової сучасної дитячої літератури.

Завітайте до бібліотеки для дітей за адресою: м.Гола Пристань, вул.1Травня, 37 і оберіть собі найкраще та найцікавіше!


Немає коментарів:

Дописати коментар