Прихильники

12.02.21

Про сердечні таємниці і не тільки

 Незважаючи на зиму та лютневі холоди, напередодні Дня закоханих у серце кожного стукає весна. У читальному залі бібліотеки для дітей була презентована для читачів різного віку книжкова виставка «Сердечні таємниці», на якій були представлені не лише твори українських та іноземних поетів та письменників про глибокі почуття, а й популярна література про традиційний символ кохання і орган, завдяки якому наш організм живе – серце. Доповнили виставку декоративні деталі – витинанка, закладки, поробки, валентинки, - зроблені руками наших читачів і волонтерів.

А напередодні свята активними учасниками пізнавально-розважальної програми «Сердечні таємниці і не тільки» до дня закоханих стали учні 4-а класу Голопристанської ЗОШ№4.

 Ключовою у проведенні заходу стала книжка Лени Шеберг «Душевні факти про серце», яка нещодавно з’явилася у бібліотеці завдяки Українському інституту книги та Програмі поповнення бібліотечних фондів.

Саме факти, наведені в книжці, допомогли у вигляді ігор, вікторин та змагань цікаво і з користю провести час.

Увагу дітей привернули також інші нові надходження, які бібліотекарі пропонують усім охочим читачам. Дехто з дітей зрадів наявності повних видань нових пригодницьких серій, інші зацікавилися галузевими виданнями, казковими історіями, коміксами, детективами – на жодному обличчі ми не побачили байдужості, усі були раді книжковим новинкам та бібліотечній зустрічі.

 А щасливі посмішки на обличчях дітей – це справжня нагорода для бібліотекарів.






Немає коментарів:

Дописати коментар