Прихильники

03.03.21

Прем’єра книги

 Їх називають сталкерами. Шукачів пригод і наживи, які крізь смуги перешкод і кордони озброєної до зубів охорони проникають в заборонену аномальну Зону, яка утворилася навколо Чорнобильської АЕС, - на територію, де мешкають жахливі істоти і підстерігають людей смертельні пастки.

Вже не один автор звертався до цієї неординарної теми і, зазвичай, читачі – любителі «екшену» і карколомного розвитку подій у книжках, – залюбки занурюються у це захоплююче читання. Не оминула цієї ідеї, написавши пригодницьку повість «Сталкери світів», і Наталія Девятаєва, наш добрий бібліотечний друг, вчитель, і просто цікава та непересічна людина. Зі своїм особливим поглядом виклала на папері надзвичайні пригоди групи сталкерів – мандрівників Зоною, у кожного з яких є свій інтерес.

Тож, ця інформація для усіх охочих помандрувати разом з автором до нових світів: щойно видана пригодницька повість «Сталкери світів» Н.Девятаєвої уже у бібліотеці для дітей – маєте можливість стати першим читачем! До зустрічі у книгозбірні!


1 коментар: