Прихильники

03.02.21

Професійне спілкування онлайн

 Вчора бібліотекарі Голопристанської бібліотеки-філії для дітей взяли участь у обласному дистанційному семінарі на платформі Zoom «БІБЛІОТЕКА – ДІТЯМ: новий формат, нові ідеї, нова якість». Розпочала семінар Анна Іванівна Бардашевська, директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки з консультацією "Законодавчий захист бібліотек в умовах адміністративно-територіальної реформи та формування об'єднаних територіальних громад".



Нову настільну гру «Зелений експрес» із серії «Ігри патріотів Херсонщини», яку мають отримати усі спеціалізовані дитячі бібліотеки області, презентувала Ірина Миколаївна Ковач, завідувач Медіа-центру. 

 Надзвичайно цікавою була презентація проєкту на платформах Google Maps та Round.me «VR-квест бібліотекою імені Дніпрової Чайки: віртуальна екскурсія з ігровим компонентом», про який розповіла  Ольга Володимирівна Крижановська, заступник директора ХОБД ім.Дніпрової Чайки.

Наталія Федорівна Попова, заступник директора ХОБД ім.Дніпрової Чайки з наукової  роботи запросила усіх стати активними учасниками Всеукраїнської акції з промоції читання «#Читай_досягай»: відкриваємо нове, повторюємо пройдене», конкурсів дитячої та професійної творчості та нагадала про актуальні бібліотечні проекти 2021 року.

Про ігрові форми роботи з дошкільниками та дітьми молодшого шкільного віку розповіла Наталія Миколаївна Крижановська, завідувачка відділу обслуговування учнів 1-4 класів ім.Дніпрової Чайки у огляді «У скарбничку дитячого бібліотекаря: Поради практика». А   Ірина Сергіївна Срібна, завідувачка відділу обслуговування учнів 5-9 класів презентувала ресурс віддаленого доступу «Бібліотека рекомендує: відеопромоція книги та читання».

На закінчення семінару усі бібліотекарі були запрошені до дистанційного навчання 9 та 17 лютого. Тож, попереду – ще кілька віртуальних зустрічей з працівниками головної дитячої бібліотеки Херсонщини.


Немає коментарів:

Дописати коментар