Прихильники

02.06.21

Бібліосутінки для волонтерів

 1 червня у День захисту дітей природа створила сутінки майже на весь день. Але хмари і дощик не налякали наших бібліотечних волонтерів - о 17 годині у бібліотеці на волонтер-паті "Бібліосутінки" зібралася невелика, але дружна дівчача команда.

Щоб приємне поєднати з корисним, розпочали зустріч з огляду нових книжок з психології та особистісного росту, взаємин з оточуючими - адже навичками гармонійного спілкування має оволодіти кожна людина. А таке спілкування починається з внутрішньої гармонії, якої можна досягти, працюючи над собою. Випробували кілька тестів, щоб зрозуміти, над чим варто працювати далі і, звичайно ж, взяли до уваги, що запропоновані книжки варто прочитати і радити одноліткам.







Для розкриття креативності, артистичності та творчих здібностей пограли у літературну показуху: за допомогою жестів, міміки та рухів намагалися зобразити назви художніх творів українських та іноземних письменників.




Влаштувалися, як могли у халабуді, (жаль, що вже виросли!) що служить, звичайно, для найменших відвідувачів бібліотеки, прихистком для веселого, доброго, страшного, цікавого, неймовірного читання. Влаштували читання з реготанням, обравши книжку Еббі Генлон "Дорі та реальна справжня подруга".

А під час бібліочастування опинилися у салоні книжкової магії "Book-оракул", де могли обрати мудру пораду із заповітів карпатського мудреця, підказку від Говорухи як діяти за різноманітних нескладух або актуальну фразу на всі випадки життя від мужчини у самому розквіті літ - Карлсона!

Приємно знати, що у бібліотекарів є чудові помічники - активні, життєрадісні та творчі читачі, що допомагають рекламувати читання як цікаве та корисне заняття для дітей та підлітків, не лінуються розвивати свої особистісні якості, мають можливість читати нові книги та брати активну участь у бібліотечних заходах.
Завжди раді і новим помічникам - волонтерська команда "Бібіло-арт-ватага" запрошує усіх охочих!



Немає коментарів:

Дописати коментар