Прихильники

28.05.21

Страшенно цікаве читання!

 Якщо в книжці розповідається про дружбу між хлопчиком та дівчинкою - це страшно? Звичайно ж, ні! - відповісте ви. А якщо ви дізнаєтеся, що дівчинка - це привид? Мабуть, трохи страшнувато... Адже лише два дні тому Юліан приходив в гості у затишну віллу "Гілля" так гарно прикрашену до свята, а вже сьогодні вона перетворлася на обшарпану пустку... І подружка, яка сяяла посмішкою, виявилася... привидом... Але цей привид допоміг хлопчику повернути свято в серце і радість життя в його сім’ю!

Саме тому День страшного читання, влаштований у нашій бібліотеці, був з присмаком радості, печалі і чарів одночасно! Бо дівчинка в червоному пальто і шапці з іскристими сніжинками увірвалася в сіре життя Юліана, наче зимова хуртовина і розігнала увесь смуток!


Книжку Маї Люнде "Снігова сестричка", що надійшла від Українського інституту книги за Програмою поповнення бібліотечних фондів читала охочим волонтер бібліотеки Вероніка Булюк. Книжка чарівна, печальна і оптимістична. Особливо затишно читається, коли поряд з тобою улюблені іграшки, а ти сам - у затишній халабуді і, навіть якщо трохи страшно, можеш зануритися повністю у чудесний книжковий світ, що дає світлу надію і радість!

Хочете страшенно цікавого читання? Приходьте до нас - почитаємо і вам!


Немає коментарів:

Дописати коментар