Прихильники

24.12.20

В очікуванні свята!

 З дитинства передноворічний час для кожного з нас наповнений очікуванням дива. Це казковий період у декілька тижнів, коли все погане забувається і життя сповнюється світлом надії на рік наступний та вірою в диво навіть у тих, хто вже давним-давно розгадав таємницю Діда Мороза.

У нашій бібліотеці вже третій тиждень відвідувачі кожного дня о 15 годині відкривають завдання календаря очікування Нового року на книжковій виставці під назвою «Дні, сповнені чудес!». Тим більше, що тому, хто відкриває конверт і зачитує завдання, дістається смаколик - цукерка, печиво, льодяник тощо. Як же визначити, хто відкриватиме конверт? А за допомогою різних лічилок, в тому числі і віршиків українських поетів.

Найрізноманітніші завдання: знайти зимові, святкові і новорічні книжки, навчитися вирізати мереживні сніжинки, дізнатися про різних Дідів Морозів із енциклопедії "Дід Мороз і всі, всі, всі", вирізати чудову об’ємну сніжинку, позмагатися у співочому баттлі, допомогти прикрасити читальну залу, стати учасником «свята какао з зефірками», створити різдвяний вертеп, сфотографуватися з улюбленою книжкою – виконують усі, хто знаходиться в цей час у бібліотеці.












Хочете передноворічних чудес, цікавих книжечок, гарне фото біля красуні-ялинки? Приходьте, ще залишилось кілька завдань у нашому календарі очікування свята!




Немає коментарів:

Дописати коментар