Прихильники

18.12.20

Книжки від Фундації Дарини Жолдак уже в бібліотеці!

Недарма кажуть, що передріздвяні та передноворічні дні – це дні, сповнені чудес! Саме сьогодні, напередодні дня Святого Миколая наша бібліотека-філія з обслуговування дітей Голопристанського МПК «Сузір’я» отримала посилку з книжками – нагородою від Фундації Дарини Жолдак за участь у оголошеному конкурсі рецептів успіху «Книга – громаді».
Цей конкурс було проведено Фундацією Дарини Жолдак спільно із Ресурсним центром ГУРТ: Портал суспільно активних громадян та Асоціацією об’єднаних територіальних громад. За його умовами необхідно було описати історії від бібліотек, де відбулися позитивні зміни, яких вдалося досягнути у складі громади.
Рецепт бібліотеки для дітей простий «Активність+підтримка=успіх!». Тож поряд із іншими 60 бібліотеками України ми отримали практичні посібники з розвитку громади та художні книги для дітей різного віку.
Щиро вдячні організаторам конкурсу за нагороду, адже, саме поповнення книжкового фонду новою літературою – найкращий подарунок для бібліотекарів та справжніх поціновувачів книги – і великих, і маленьких. Хай у наступному році у вас буде натхнення та можливості для подальших кроків у допомозі українським книгозбірням!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар