Прихильники

20.12.20

Літературна зустріч із Марією Яровою

Вже довгий час наша книгозбірня у співпраці з музеєм літературного краєзнавства Голопристанської ЗОШ№1 проводить зустрічі з письменниками-краянами, презентації їх книжок та заходи з популяризації краєзнавчої літератури. 18 листопада у приміщенні музею відбулася зустріч гуртківців з письменницею рідного краю, автором 32 книжок Марією Яровою.

Гуртківці були раді цій зустрічі, вони приготували запитання, пов’язані з життям та творчістю пані Марії, розповіли про прочитані ними книжки.

Марія Пантеліївна, відповідаючи на запитання, згадала своє дитинство, яке випало не на найщасливіші роки нашої країни, розповіла про роки навчання, поділилася рецептами своєї творчості.

Не кожен письменник має у своєму доробку понад 30 книжок різноманітної тематики. Короткий огляд творів познайомив присутніх із історичними, художніми, дитячими творами письменниці.
Пані Марія подарувала в колекцію музею одну із своїх останніх книжок "Втеча із лепрозоріїв".
 На закінчення зустрічі Марія Пантеліївна побажала школярам бути завжди здоровими та допитливими, мати успіхи у навчанні і щиро любити і берегти свою рідну землю - Батьківщину Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар