Прихильники

23.09.21

Книги, які знають усе!

 Саме з такими книжками знайомилися сьогодні учні 6-Б класу (кл.керівник Чабанова О.М.) Голопристанської спеціалізованої школи.



За останні десятиліття наука зробила крок далеко вперед. Безліч відкриттів, технологічний прогрес, освоєння космосу та багато інших подій не залишаються без уваги письменників. Все частіше з'являються книжки нон-фікшн, науково-популярні видання, цікава наукова література. Книги для дітей та підлітків у доступній формі розповідають про науку зрозумілою мовою, про різні наукові факти та явища. Така література здатна надихнути молодих читачів, прищепити їм любов до науки, розширити кругозір, допомогти дізнатися багато нового і, можливо, навіть визначитися з вибором майбутньої професії чи покликання. Учні переконалися у цьому, переглянувши їх та взявши участь у експериментах з найновіших книжок з фонду нашої бібліотеки, запропонованих бібліотекарем Людмилою Янчуковою.







Такі книги про науку, додаткову інформацію про те чи інше явище позитивно відбиваються на мисленні, пам'яті, самостійній роботі. І хоча ми звикли дещо упереджено й несправедливо ставитися до навчання, як до процесу корисного й потрібного, але не захопливого, та все ж варто звернути увагу на цікаві науково-популярні та нон-фікшн видання, які допоможуть отримувати задоволення й насолоду від навчання і ті, без яких годі й обійтися сучасним розумникам.





Звертайтеся до бібліотеки, цікавтеся книжковими новинками, адже так життя стає наповненішим і цікавішим!

Немає коментарів:

Дописати коментар